Hjem > Om oss

Om Væillsetrevyen02-gubbene12.JPG

Revygruppa startet opp i 2004 etter ideer sentrale medlemmer av gruppa har snakket om noen år.
Responsen har vært overveldende og det har vært helt utsolgt de fleste forestillingene. Det er vesentlig egenprodusert stoff vi serverer av monologer, sanger og sketsjer. Revygruppa ble tilsluttet Kvennstuguteatret da det var naturlig å nytte den eksisterende organisasjonen, og fikk navnet Kvennstugurevyen.
 
På årsmøtet i Kvennstuguteatret 2010 ble det vedtatt, etter forslag satt fram av revygruppa, at gruppa skal være et sjølstendig lag under Kvennstuguteatret. Revygruppa har en representant i styret i Kvennstuguteatret og støtter aktivt oppsetningene i Kvennstuguteatret. Målgruppe for Væillsetrevyen er alle revyinteresserte,som kan tegne seg som medlemmer, og formålet er å sette opp en revy første uka i november hvert år. Vi ønsker å få fram og støtte nye talenter innen sang, musikk, tekstforfatting og framføring av revystoff.
 
Overskudd fra revyene settes inn på et fond som skal være til nytte for kulturlivet i Vallset. På Væillsetrevyens stiftelsesmøte/årsmøte 27. april 2010 ble det vedtatt at navnet skal være Væillsetrevyen. Det sittende styre har følgende sammensetning:

 

Leder Even Engen
Nestleder Erik Johansen 
Sekretær Stine Blystad
Kasserer Jan Arne Kjernli
Styremedlem Kåre Olav Botten
Scene, rekvisitter Brede Bergsvendsen
Sminke, kostyme Anne Klafstad
Orkester Ole Kåre Tangen
   
Revisorer Manne May Maana og Jan Tyriberget
 
Disse revyene har brakt fram mange nye talenter i rampelyset, og det er mye latter og moro når oppsetningene bygges opp og øves inn. Revyene settes opp på Vallset Samfunnshus som har velegnet scene med tihørende lyssetting og garderobe/sminke-lokaler.